O persoană a murit și alte trei sunt grav rănite după ce două TIR-uri și un autoturism s-au ciocnit. Accidentul devastator s-a petrecut pe autostrada A1, potrivit news.ro.

Accident cumplit, soldat cu 1 mort și trei răniți

Teribilul accident s-a petrecut în această dimineață. La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă, precum şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. 

Din păcate, un bărbat nu a mai putut fi salvat. Este vorba despre șoferul unui autocamion, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a murit între fiarele mașinii.

Citește și: „E o mare greșeală! Am vorbit și cu Țiriac.” Simona Halep, primul meci câștigat după acuzațiile de dopaj! Ilie Năstase nu este deloc impresionat de revenirea sportivei

În urma accidentului, au rezultat 4 victime, dintre care una rămasă încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autocamion, însă din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, se arată în comunicatul inițial autorităților.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

Alte trei persoane au fost grav rănite și au fost transportate de urgență, la spital.

În urma primelor verificări, autoritățile au stabilit că accidentul s-a produs după ce primul TIR, aflat în spatele autoturismului, a frânat. Cel de-al doilea TIR, aflat în spatele primului autotren, a intrat în coliziune cu acesta și a fost proiectat pe sensul opus. Bărbatul care a decedat este șoferul celui de-al doilea TIR și se pare că este ce cetățenie bulgară.

Citește și: O angajată a unei instituții din Suceava, rănită grav după ce un copac a căzut peste ea! O echipă de lucru dobora arborele

Din primele cercetări, un autoturism care se deplasa pe autostradă, în zona aeroportului, ar fi acţionat sistemul de frânare. Autotrenul care se deplasa în spatele autoturismului a frânat, iar autotrenul care se deplasa în spatele primului ansamblu rutier a intrat în coliziune cu primul, fiind proiectat pe sensul opus de mers. În urma impactului, şoferul celui de-al doilea autotren, cetăţean bulgar, de 40 de ani, şi-a pierdut viaţa, a precizat IPJ Arad.

Autoritățile continuă cercetările pentru a determina circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. Cei doi șoferi urmeaă să fie supuși recoltării de probe biologice pentru a se stabili dacă se aflau sau nu sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si