Un fermier din Africa de Sud și-a ucis două angajate din cauza culorii. Bărbatul se pare că le-a împușcat, apoi le-a dat trupurile drept mâncare porcilor. 

Cele două femei ucise aveau copii și munceau pentru a-și întreține familia. Aceșia au rămas acum orfani și speră să se facă dreptate, informează bbc.com.

Femei ucise de fermierul la care munceau: "O moarte dureroasă" 

Cazul șocant s-a petrecut în Africa de Sud, la o fermă din provincia Limpopo.

Un fermier alb și doi angajați ar fi ucis două femei care muncea la fermă.

Citește și: Accident cu un mort pe A1, după ce două TIR-uri și o mașină s-au ciocnit. Trei persoane sunt grav rănite

Conform sursei străine, bărbații ar fi fost indignați că cele două femei erau de culoare și le-au împușcat, fără milă. Vicitmele, Maria Makgato, în vârstă de 45 de ani, și Lucia Ndlovu, de 34 de ani, ar fi ajuns apoi hrană pentru porci. Teribilismul de care au dat dovadă fermierul, în vârstă de 60 de ani, și cei doi bărbați, în vârstă de 19, repectiv 50 de ani, care munceau pentru el, a șocat îtnreaga țară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

Aceștia ar fi declarat în fata anchetatorilor că le-au dat pe femei de mâncare pentru a elimina probele. Cazul celor două femei ucise fără milă din cauza culorii pielii a scos lumea în stradă. Potrivit informațiilor din anchetă, criminalii ar dori să iasă pe cauține, iar oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta.

Crima șocantă s a bărbaților s-a desfășurat sub ochii unui martor, care a fost la rândul lui împușcat, dar a supraviețuit.

Bărbatul a alertat autoritățile și cei trei au fost prinși.

Citește și: O clipă de neatenție a băgat-o în comă pe o badantă româncă! Femeia de 51 de ani s-a prăbușit și nu a fost găsită decât după 12 ore

Cei trei bărbați sunt acuzați de comiterea mai multor infracțiunii, printre care omor, tentativă de omor și deținerea unei arme fără licență.

Din păcate, copiii victimelor au rămas orfani de mamă. Aceștia speră să se facă dreptate.

„Mama mea a murit de o moarte dureroasă, a fost o mamă iubitoare care a făcut totul pentru noi. Nu ne-a lipsit nimic din cauza ei. Voi dormi mai bine noaptea dacă presupușilor ucigași li se va refuza cauțiunea”, a fiul uneia dintre victime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si