Un faimos jucător de poker, prieten cu Alex Pițur că Jr., și- a petrecut noaptea după gratii după ce o tânără îl acuză că ar fi bătut- o cu sălbăticie pe scara blocului. Bărbatul neagă acuzațiile și spune că ar fi victima unei înscenări. Și fiul antrenorului Victor Pițurcă susține că fata ar fabula. Procurorii l- au lăsat pe suspect să plece acasă, însă ancheta continuă.

Atenție sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Prietenul lui Pițurcă Jr, acuzat de agresiune

Tot ce pot să vă spun este că nu știu de ce mă aflu aici da și mi s- au făcut foarte multe abuzuri, nu mi s- au respectat foarte multe drepturi, a declarat Marian Mitran.

Iată reacția lui Marian Mitran la acuzațiile tinerei de douăzeci și șapte de ani care se plânge că ar fi snopit-o în bătaie. Vestit jucător de poker și patronul unei case de amanet, bărbatul de patruzeci și doi de ani era împreună cu soția acasă la prietenul lui, Alex Pițurcă Jr.

Când s- ar fi derulat scenele șocante, presupusa victimă venise acolo după o petrecere în club să caute o cunoștință, după cum le- a povestit anchetatorilor.

Acela ar fi fost momentul în care Mitran a gonit- o din imobil, iar pe scări ar fi lovit- o cu brutalitate, cu pumnii și cu picioarele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

Tânăra le- a mai povestit procurorilor că agresată fiind, ar fi căzut și s- ar fi lovit cu capul de balustradă.

Nu există așa ceva, chiar nu s- a întâmplat nimic de genul acesta. Noi o cunoșteam, da, toată lumea o cunoaște din oraș că este o persoană care exact asta... cu asta se ocupă, a declarat Mitran.

Episodul s- a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, în weekend. Atunci, victima a sunat la poliție să reclame incidentul, însă a depus plângere câteva zile mai târziu. În urma anchetei, polițiștii l- au săltat aseară pe Mitran, iar după audieri, l- au reținut. A fost lăsat însă în libertate în această după amiază. Procurorii n- au suficiente probe, se pare ca să ceară arestarea lui preventivă. Martori la presupusa agresiune nu prea există.

A fost audiat și Alex Pițurcă, dar le- a spus anchetatorilor că el n- ar fi ieșit din apartament și n- a avut prea multe de povestit.

Acea domnișoară a venit aici neinvitată. Era sub influența alcoolului și a început să vorbească urât la adresa tuturor din casă. Am rugat- o să iasă afară, să plece. Ea a continuat să jignească, iar Marian a luat- o și a dat- o afară din casă. Nu știu, atunci când ea se zbătea, a forțat ușa cumva s- a zgâriat, i- a dat sângele într- adevăr, dar nimeni nu a bătut- o,

este o mărturie. Marian Mitran este un nume cunoscut în lumea jocurilor de noroc.

Citeste si: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda- kfetele.ro

Citeste si: Irina Loghin reacționează dur la zvonurile cu privire moartea Mariei Ciobanu: ”Unii deja m-au pus în coșciug”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bărbatul este câștigătorul unei faimoase competiții de poker. A strâns în conturi sume considerabile de bani, vorbim de zeci de mii de euro la o singură partidă. În plus are și o casă de amanet, afacere care îi aduce venituri destul de mari. E cunoscut și în peisajul lumii mondene. Nu lipsește de la petrecerile exclusiviste.

Ancheta continuă sub acuzația de loviri și alte violențe. Polițiștii încearcă să găsească martori la incident, poate vecini care să fi văzut ce s- a întâmplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si