Incidentul șocant care s-ar fi putut transforma într-o tragedie s-a petrecut într-un mall din Botoșani. O tânără mămică și soție, în vârstă de doar 20 de ani, amenința că își pune capăt vieții în fața bărbatului și a copilului. Din fericire, un bărbat a intervenit și a reușit să o convingă pe femeie să nu recurgă la gestul macabru, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Mămică de 20 de ani, salvată în ultimul moment de la sinucidere

Incidentul cutremurător s-a petrecut la un mall din Botoșani. Tânăra în vârstă de 20 de ani amenința că se aruncă de pe scara de incendiu, chiar în fața copilului și a soțului.

Citește și: Un fermier și-a ucis două angajate și le-a dat mâncare la porci! Copiii victimelor sunt îngroziți: "Mama mea a murit de o moarte dureroasă"

Printre martorii la scenele macabre, în care femeia spunea că se omoară, s-a aflat și un bărbat, președinte al unei asociații umanitare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O tânără își dorea șase intervenții estetice, iar chirurgul găsit online i le-a făcut pe toate odată. După câteva zile a murit- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Aflat la capătul scărilor de incendiu, bărbatul a vorbit cu femeia pentru a o convinge să nu recurgă la gestul nebunesc, în timp ce soțul acesteia apela la numărul de urgență 112 pentru a căuta ajutor. Bărbatul a reușit, iar femeia nu și-a dus la capăt gestul disperat. 

Eram prin zonă şi am văzut că era acolo sus, că vrea să se arunce. Am stat pe scările de jos, am convins-o prin natura faptului a ceea ce fac eu cu asociaţia, am spus sunt un om bun, nu vreau să-ţi fac rău, vreau să te ajut.

Mă bucur că am reuşit să evit un dezastru, a declarat bărbatul care a intervenit pentru a o salva pe femeie, președinte al unei asociații umanitare.

Citește și: Un ieșean a dat foc casei părinților cu ei înăuntru! I-a lăsat pe drumuri pe pensionari și a ajuns la spital cu arsuri

După incident, tânăra a fost transportată la secţia de psihiatrie a Spitalului Județean din Botoșani. Potrivit primelor informații, aceasta s-ar afla în proces de divorț și a recurs la gestul nebunesc după ce ar fi fost amenințată.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si