Brigada Rutieră a anunțat că traficul va fi restricționat începând de sâmbătă pentru lucrări la magistrala de metrou M6. Ce zone vor fi afectate și ce rute alternative există?

Trafic restricționat în intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti- Str. Tipografilor (Fântâna Mioriţa)

Lucrările la magistrala de metrou M6 impun o serie de noi restricții de circulație. Se pare că traficul va fi restricționat în intersecţia Şos.

Bucureşti-Ploieşti- Str. Tipografilor (Fântâna Mioriţa), adică accesul înspre/dinspre Str. Tipografilor va fi închis total, iar banda de întoarcere de pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, pe sensul dinspre Piaţa Presei Libere va fi restricționată.

Citește și: Două păpuși din perioada comunistă, la mare căutare în România! Anunțurile care au împânzit internetul: "Vă rog tare mult!"

Restricțiile care vor intra în vigoare începând cu data de 5 octombrie vor fi valabile două luni. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Ca rută alternativă, pentru accesul înspre/dinspre Str. Tipografilor, se recomandă reconfigurarea traseelor prin Bd. Poligrafiei, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Citește și: A mințit că a fost abuzată pentru a-i ascunde soțului că îl înșală! Minciuna i-a adus, în schimb, un dosar penal

"Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa", a transmis Brigada Rutieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si