A plătit cu viața pentru visul de a se opera. O tânără de 24 de ani, din Brazilia, a dorit să facă șase intervenții chirurgicale în aceeași zi. Pentru a-și îndeplini dorința a apelat la un chirurg plastician, pe care l-a găsit pe internet, iar medicul i-a făcut și o reducere pentru că realizarea a multor intervenții într-o singură operație, potrivit informațiilor transmise de cnn.brasil.com.

A suferit șase intervenții chirurgicale, într-o singură zi, în cadrul unei operații de opt ore

Viviane Lira Monte, în vârstă de 24 de ani, a murit în chinuri groaznice la trei săptămâni de la intervenția chirurgicală complexă care i-a îndeplinit visul.

Citește și: O mămică de 33 de ani a pierit fulgerător după o banală operație estetică. "Cinci fetițe au rămas orfane"

Dorința tinerei era să facă mai multe operații estetice într-o singură zi, iar un chirurg plastician pe care l-a găsit pe internet a ajutat-o. Pe data de 31 august, Viviane a stat opt ore pe masa de operație pentru liposucție, reducerea sânilor și injectare cu propria grăsime în alte părți ale corpului. La doar 15 ore de la intervențiile complexe, tânăra a fost lăsată să plece acasă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Imediat, calvarul tinerei a început. Femeia a fost dusă la spital de urgență, iar medicii au internat-o la terapie intensivă. Viviane Lira Monte a murit din cauza infecției din ambdonem care a condus la insuficiență cardiacă.

Soțul tinerei îl acuză pe chirurgul plastician. Bărbatul a declarat că medicul i-a oferit soției sale și o reducere pentru operația amplă în care el a efectuat mai mutle proceduri.

Cu toate acestea, Viviane a plătit 50.000 de euro pentru operația care a ucis-o.

Citește și: Cornel Dinu, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală delicată: "A trecut «coasa» pe lângă mine. Nu se moare pe masa de operație"

Avea inflamație și infecție din cauza intervenției chirurgicale. Nu a mai putut să respire, dar medicii au reușit totuși să o reanimeze. A fost intubată, îngrijită, dar pur și simplu nu a mai putut să se întoarcă. Am văzut-o murind încetul cu încetul. Au fost 22 de zile de suferință cumplită. În fiecare zi ne vorbea cu o voce din ce în ce mai slabă. Știa că era pe moarte,   a declarat soțul tinerei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si