„Ați gustat vreodată shakshuka? Este un fel de mâncare potrivit atât pentru micul-dejun, cât și pentru prânz. La bază sunt ouăle, dar și legumele proaspete. Colega mea, Ellvira Costache, se află chiar acum în bucătăria unui restaurant și ne explică rețeta”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Numerologia lui 2025: Va fi singurul an pătrat perfect trăit de generația noastră. Cifra anului era considerată magică în antichitate- antena3.ro

Citeste si: Primăria din România care sfidează ordonanța „trenuleț”. Cu cât vrea să majoreze salariile bugetarilor. Explicații oficiale- stirileprotv.ro

Citește și: Nu mai arunca la gunoi cojile de cartofi: Cum le poți folosi? Trei idei geniale

Citește și: VIDEO Mâncăm ouă din Ucraina, a căror calitate este îndoielnică. Ministrul agriculturii se gândește la o măsură de suspendare a importului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si