O femeie a fost împinsă pe scări de administratorul blocului, în timp ce cobora cu căruciorul în care își ținea bebelușul de doar opt luni. Înainte de accident, mămica și bărbatul ar fi avut o discuție în contradictoriu.

Mămică cu bebeluș, împinși pe scări de administratorul blocului

Incidentul de-a dreptul șocant care s-ar fi putut transforma într-o tragedie s-a petrecut pe data de 2 octombrie, în Galați.

O mămică în vârstă de 27 de ani cobora scările blocului, având în grijă și căruciorul în care se afla bebelușul său, de doar opt luni.

Citește și: Accident mortal în Capitală! Un bărbat de 52 de ani a pierit după ce trotineta pe care se afla a fost acroșată de o mașină

În timp ce cobora, femeia a fost împinsă de administratorul blocului, un bărbat în vârstă de 81 de ani. Ca urmare a primelor cercetări, cei doi ar fi avut o discuție în contradictoriu înainte de incident, motiv pentru care administratorul a recurs la gestul agresiv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cădere, bebelușul s-ar fi lovit și a fost transportat la o unitate medicală. 

Polițiștii l-au arestat preventiv pe bărbatul de 81 de ani pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cursul acestei zile, acesta ar urma să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.  

Citește și: Un elev de 10 ani, înjunghiat la doar 200 de metri de școală! Agresorul, un bărbat de 44 de ani, a fost arestat pe loc

În fapt, în cursul după-amiezii de 2 octombrie 2024, pe fondul unor discuţii în contradictoriu purtate în scara unui bloc din municipiul Galaţi, între o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, şi un bărbat de 81 de ani, preşedintele asociaţiei de proprietari şi locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv şi ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din faţa blocului, cu căruciorul. Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut cu căruciorul, iar în cădere, bebeluşul s-ar fi rănit,  se arată într-un comunicat transmis de IPJ Brăila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si