Au avut loc scene desprinse parcă din film în Ploiești! O femeie a ieșit pe balcon și a strigat că este sechestrată, cerând ajutor. După intervenția autorităților, s-a stabilit că femeia era singură în apartament, dar se afla în stare de ebrietate.

S-a îmbătat și a ieșit pe balcon să ceară ajutor, țipând că este sechestrată

Incidentul șocant s-a petrecut în cursul nopții trecute.

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost autoarea unor scene desprinse parcă din film. 

Citește și: Doi tineri au fost scoși fără viață dintre fiarele mașinii, iar șase persoane au ajuns la spital. Accident macabru pe DN 28, în județul Brăila

Aflată într-un apartament închiriat, femeia a ieșit pe balcon, țipând că este sechestrată. Aceasta cerea ajutorul trecătorilor. Polițișitii au fost sesizați și s-au deplasat la adresa unde se afla femeia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că femeia se află singură în apartament. În urma verificărilor, s-a stabilit că aceasta nu se afla în pericol, ci era în stare de ebrietate. Polițiștii au descoperit că femeia avea alcoolemie de 0,73 la mie alcool pur în aerul expirat.  

„Poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi la data de 4 octombrie a.c, de către poliţiştii locali din municipiu despre faptul că o femeie a fost lipsită de libertate în cursul serii de 3/4 octombrie a.c.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Din cercetări a reieşit că o femeie de 42 de ani, din municipiu, în timp ce se afla într-un apartament închiriat chiar de aceasta, ar fi solicitat sprijin cetăţenilor pentru eliberare întrucât a crezut ca este sechestrată. Ulterior, aceasta ar fi descuiat, din interior, uşa apartamentului în care se afla singură, unor poliţişti locali din municipiu, au transmis polițiștii.

Citește și: VIDEO Un taximetrist beat din Capitală a semănat haos pe șosea! În 10 minute a lovit o bătrână și 7 mașini

Se pare că femeia se afla sub tratament. Aceasta ar fi luat pastile pentru tratarea depresiei, iar scena creată la balcon poate fi rezultatul amestecului dintre medicamente și alcool.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si