Șeful de la Imigrări Ialomița a fost reținut pentru luare de mită, în cazul angajării unor muncitori asiatici. Rareş-Gabriel Bulimej a fost prins în flagrant.

Șeful de la Imigrări Ialomița, reținut

Rareş-Gabriel Bulimej, Șeful de la Imigrări din județul Ialomița, a fost reținut pentru luare de mită. În anii 2022 și 2023, acesta ar fi luat bani pentru a soluționa angajarea unor muncitori asiatici.

Citește și: Scenariu desprins din filme, la Ploiești! O femeie s-a îmbătat și a ieșit pe balcon, cerând ajutorul trecătorilor. Țipa că este sechestrată

În acest dosar, potrivit informațiilor D.N.A, ar fi implicat Bogdan Niță, polițist din cadrul Direcției pentru Imigrări a Municipiului București. Acesta se pare că este acuzat de trafic de influență.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit fanati.ro, pe 3 octombrie, Rareş-Gabriel Bulimej ar fi primit 12.000 de euro de la polițistul Bogdan Niță, pentru a rezolva cât mai repede 25 de cereri de angajare pentru asiatici.

Înainte de a fi prins în flagrant, pe data 2 octombrie, agentul de poliție din București ar fi primit 31.400

de euro de la un martor în dosar, pentru a fi obținute permise de muncă pentru 38 de cetățeni străini.

Citește și: VIDEO Descinderi ca-n filme după răfuielile sângeroase din Țăndărei. Localnicii se tem să vorbească despre ce se întâmplă: "Ne taie popa limba"

„Anterior, la data de 02 octombrie 2024, agentul de poliţie Niţă Bogdan, printr-un intermediar, ar fi primit de la o persoană (martor în cauză), suma de 31.400

de euro în parcarea unui centru comercial din Bucureşti ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Suma respectivă ar fi fost solicitată de suspectul Niţă Bogdan pentru obţinerea permiselor de muncă pentru 38 de cetăţeni străini din Asia”,  au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si