O tânără de optsprezece ani a murit în timp ce și apărea frații mai mici. Tragedia s- a petrecut într-o comună din Bacău, iar agresorul este un individ cunoscut cu probleme psihice. Atacatorul a fost externat recent de la psihiatrie pe semnătura bunicii sale. A juns în gospodăria victimei aparent întâmplător și de aici s- a dezlănțuit iadul.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Ucisă în timp ce-și proteja frații mai mici

Aici s- a întâmplat incidentul, după cum se poate vedea și aici... Am văzut că fugea pe porumb printr- o grădină pe aici.. A luat- o pe altă uliță, a venit pe aici, a spus un localnic.

Filmul tragediei e unul revoltător. Adolescentul cunoscut cu probleme psihice a intrat în curtea victimei. Acasă era fiica de optsprezece ani și frații ei mai mici ,gemeni. Individul era în armat, așa că fata a înțeles imediat pericolul. S-a luptat cu agresorul pentru a- și proteja frații.

Vecinii au auzit strigătele disperate și au intervenit imediat. Individul a fugit și a fost prins vecini în apropiere de locul atacului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fântâna aia l- am oprit, poliția îl căuta și am zis că n- are rost să mai fugă, să stea liniștit că oricum îl prinde. S-a împotrivit prima dată, a dat să fugă, a spus un martor.

Între timp, victima a fost transportată la spitalul din Bacău.

O stare foarte foarte critică, leziuni în zona gâtului a fost recesuscitată, însă rănile suferite erau mult prea grave, au transmis medicii.

Medicii au declarat decesul după câteva ore de eforturi disperate.

Niște vecini pașnici, care s- au stabilit de din primăvara asta aici, a spus un vecin.

Adolescentul care a comis această crimă e cunoscut cu probleme psihice. Vecinii îi știu de frică și vorbesc inclusiv de alte incidente grave. Chiar și medicii de la secția de psihiatrie cunosc cazul pentru că a fost internat de mai multe ori, dar nu l- au putut ține în spital cu forța.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Cea mai recentă internare a fost în luna august când a ieșit din spital la cerere pe semnătura bunicii, au spus medicii.

Nu este corect să luăm pacientul psihiatric care este în tratament pentru că el ajunge să fie internat într-o stare de decompensare psihică, a spus psihologul.

Familia victimei s-a stabilit recent în județul Bacău. Oamenii au venit din Republica Moldova. Acum, vecinii se străduiesc să adune banii necesari pentru înmormântarea fetei de optsprezece ani. Și frații ei, martori la scenele oribile, au nevoie de ajutor de specialitate pentru a trece peste această grozăvie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si