La doar câteva ore după anunțul deciziei magistraților CCR, președinta SOS România a mai depus un dosar la Biroul Electoral Central. Informația a fost confirmată de Toni Greblă, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente. De data aceasta, dosarul său nu mai conține și semnăturile pentru care Amalia Bellantoni făcuse contestație, care a dus, se pare, la invalidarea candidaturii sale.

Citește și: VIDEO Elena Lasconi, reacție dură după invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă: Cine va fi următorul președinte al României trebuie să stabilească alegătorii, nu manevrele făcute de un sistem corupt și putred până în măduva oaselor

Diana Șoșoacă a depus un alt dosar la Biroul Electoral Central

”Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura sâmbătă, la 23.50. Termenul de depunere a candidaturilor a expirat azi-noapte, la ora 24,00, iar dumneaei a depus la 23.50, deci în termen. Nu a mai depus semnăturile, a depus dosarul de candidatură fără semnături. Biroul Electoral Central se pronunţă în 24 de ore asupra candidaturilor, iar astăzi, la ora 18,00, BEC se va pronunţa pe candidatura lui Ludovic Orban, care a fost depusă ieri după-masă, spre seară, şi pe a Dianei Şoşoacă. După şedinţă, BEC va da un comunicat de presă”, a declarat Toni Greblă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Cine e femeia care a făcut contestația ce a scos-o pe Diana Șoșoacă din cursa pentru președinția României! A sărbătorit cu șampanie decizia CCR: Mulțumesc bunului Dumnezeu!

Biroul Electoral Central se va întruni astăzi, de la ora 18.00, pentru a examina dosarul de candidatură depus de europarlamentarul Diana Șoșoacă. Sâmbătă, judecătorii Curții Constituționale au decis să invalideze candidatura la alegerile din luna noiembrie, iar decizia este definitivă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si