Scene de groază s-au petrecut la un majorat din Sighetu Marmației. O tânără în vârstă de 15 ani a fost snopită în bătaie de un individ în vârstă de 21 de ani. Totul a avut loc la o petrecere din Maramureș, la care băiatul nici măcar nu a fost invitat.

Scandalul ar fi pornit pe ringul de dans, dar s-a mutat în scurt timp în afara localului, iar lucrurile au degenerat rapid.

Citește și: O tânără de 18 ani din Bacău, ucisă în propria casă de un vecin! Individul i-a cerut un foc, după care a scos un cuțit și a înjunghiat-o în gât

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Cine este șoferul care a gonit pe contrasens pe Autostrada A7. A primit o amendă usturătoare şi a rămas fără permis- wowbiz.ro

politie, bataie, maramures, ancheta

La incident au fost mai mulți martori, dar nu au intervenit   

Scenele greu de privit au fost filmate de un martor. În imaginile care au ajuns și la autorități se observă cum individul o lovește pe adolescentă până când aceasta cade din picioare.

Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz și l-au identificat pe agresor. Până în acest moment tânăra nu a depus plângere, dar s-a prezentat la INML pentru a scoate un certificat care constată loviturile.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, în această dimineață polițiștii municipiului Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea clarificării incidentului.

Au fost identificate persoanele implicate în eveniment. Din verificările efectuate până în prezent a reieșit faptul că starea conflictuală s-ar fi produs în noaptea de 05/06 octombrie a.c., când la o petrecere organizată într-un imobil de pe strada Șugău din municipiu, o minoră ar fi fost agresată fizic de un tânăr.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, a transmis IPJ Mureș.

Citește și: Tânăra de 19 ani din Academia Militară a fost găsită fără viață în camera de cămin. Motivul șocant al morții sale, dezvăluit de medicii legiști

politie, bataie, maramures, ancheta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si