Andrei avea doar 29 de ani și era farmacist. Tânărul din Vaslui a ales să-și încheie socotelile cu viața într-o pădure. Presa locală scrie că acesta nu ar mai fi vrut să trăiască din cauza viciului care îl chinuia și de care ar fi simțit că nu mai poate să scape.

Acesta avea mari probleme financiare și ar fi împrumutat sume mari de bani pe care nu ar mai fi putut să le dea înapoi, totul din cauza jocurilor de noroc, spun prietenii tânărului, notează Vremea Nouă.

Citește și: "Sunt un om bun. Vreau să te ajut" A salvat o femeie de la sinucidere! Tânăra voia să se omoare în fața soțului și a copilului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Cine este șoferul care a gonit pe contrasens pe Autostrada A7. A primit o amendă usturătoare şi a rămas fără permis- wowbiz.ro

sinucidere, dependenta, jocuri de noroc, vaslui

Andrei s-a spânzurat la doar 29 de ani 

Trupul fără viață a fost găsit spânzurat de un copac de către un bărbat care se plimba prin zonă. Acesta a alertat de urgență autoritățile. 

„La data de 7 octombrie 2024, ora 14:09, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în municipiul Vaslui, fost găsită decedată (spânzurată) în pădurea Paiu, din Vaslui.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei medico-legale. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a declarat reprezentantul IPJ Vaslui.

Toți cei care l-au cunoscut și iubit pe Andrei sunt în stare de șoc. 

„Oriunde ai fi, Dumnezeu să te aibă în pază, băiat blând!” „Dumnezeu să te ierte! Drum lin către stele”, „Dumnezeu sa-l odihnească in pace!”,

sunt o parte dintre mesajele celor care l-au cunoscut pe Andrei.

Citește și: S-a aflat cine este românul în vârstă de 49 de ani, împușcat de polițiștii de frontieră din Bulgaria! Bărbatul a fost transferat la Spitalul Universitar din Capitală. Ce spun medicii despre starea lui?

sinucidere, dependenta, jocuri de noroc, vaslui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si