Cosmin și Ștefania au fost eliminați în urmă cu câteva luni din emisiunea "Casa iubirii". Cei doi au format un cuplu în emisiune, iar relația lor a continut și în afara competiției.

Într-un live pe rețelele sociale, Cosmin a făcut o declarație surprinzătoare despre relația pe care o are cu Ștefania. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi? Vorbele ironice ale fostului concurent au creat vâlvă în mediul online, printre fanii acestora.

Ștefania și Cosmin, fosti concurenti casa iubirii

Ștefania și Cosmin

[Sursa foto: Instagram]

Cosmin, declarație șocantă despre Ștefania: "M-am săturat de ea!" 

Cosmin și Ștefania au format un cuplu în emisiunea "Casa iubirii". Cei doi au fost eliminați în urmă cu câteva luni, dar relația lor a continuat. Foștii concurenți păstrează legătura cu fanii lor și internauții, pentru care intră live, atât împreună, cât și singuri, pe rețelele sociale.

Într-unul dintre live-uri, chiar în timp ce se afla cu iubitul lui pe cameră, a fost întrebat dacă mai sunt sau nu împreună. În acel moment, Cosmin a oferit un răspuns ironic, prin care să dea de înțeles faptul că întrebarea care i-a fost adresată nu a fost una deloc inspirată, având în vedere că răspunsul era deja mai mult decât evident, și anume că sunt fericiți în relația lor de dragoste.

Citește și: VIDEO Discuția intimă pe care au avut-o Bianca și Patrick. Șatena, uluită de ce a aflat: Serios?!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

Cosmin: "Nu mai ești împreună cu Ștefania?" Nu, nu mai suntem împreună... Chiar nu mai suntem împreună. Deci, m-am săturat de ea, efectiv. Deci chiar nu mai suntem împreună!

Live-ul a continuat, iar cei doi au fost întrebați ce părere au despre descalificările din "Casa iubirii".

Cosmin: Ce părere aveți despre ce se întâmplă în Casa Iubirii? Deci nu... nici nu am văzut chestii așa importante, decât că au fost descalificați Sebastian și Roberta. Aia mi s-a părut wow, nu mă așteptam de descalificarea lui Robert și a Giulyei. Deci una după alta așa...

Ștefania: Deci în două săptămâni au fost descalificați cinci concurenți!

Cosmin: Și a mai fost situația de azi cu Teodora și Robi și cam atât. Ceva wow n-am mai văzut. Dar na, mi se pare așa ciudat... foarte multe descalificări pe bandă rulantă. Cred că ăsta e sezonul cu cele mai multe descalificări.

Citește și: VIDEO "Pui mic și frumos!" Gagea, "întâlnire" neașteptată cu fosta iubită a lui Sebastian și fiica acestuia! Toată convorbirea lor a ajuns pe internet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si