Adolescenta este din Capitală și a dispărut din fața blocului miercuri seara, în jurul orei 17:20. Amalia-Maria Brăniștăreanu a plecat la magazin să cumpere semințe și un energizant, dar nu a mai fost văzută.

Amalia are 1,75 metri înălțime, aproximativ 65 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, iar în momentul în care a plecat de acasă avea părul prins în coadă, pantaloni negri de casă, adidași de culoare roșie, un pulover alb la baza gâtului și o jachetă alb-crem de tip polo.

Citește și: Și-a recunoscut fapta! Cine este tânărul care a ucis un şofer de ride-sharing din Ploiești cu 22 de lovituri de cuţit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Poziția corectă a mâinii la măsurarea tensiunii. Ce să nu faci cu 30 de minute înainte- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

fata disparuta, bucuresti, cautari, politie

Familia Amaliei este disperată! Cei dragi nu mai știu nimic de adolescentă 

În momentul în care a plecat la magazin, tânăra avea la ea o poșetă mică crem, tip portofel, în care avea bani și buletinul. Nu avea telefonul mobil la ea în momentul în care a părăsit locuința. 

Apropiații Amaliei și mama ei au contactat autoritățile și au făcut o postare în mediul online, în care cer ajutorul tuturor celor care au văzut-o sau au informații despre tânără: „Dispărută din fața blocului în jurul orei 17:20.

O distribuire, vă rog! Orice informație ne poate ajuta.”, „La ora 17:20 a ieșit din casă și nu putem da de ea, nu are telefon. Sunt mama ei și sunt disperată, vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute.”

Autoritățile au demarat o anchetă și fac cercetări, dar apelează și la cetățeni. Cine a văzut-o pe Amalia sau are orice informație despre ea este rugat să sune cât mai repede la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție.

Citește și: Un pilot a murit în timpul zborului, după efectuarea unui control medical! "Căpitanul nostru şi-a pierdut viaţa înainte de aterizare" Ce s-a întâmplat cu aeronava

fata disparuta, bucuresti, cautari, politie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si