Interacțiunea dintre Robi și Teodora a luat sfârșit în urmă cu câteva zile, după ce concurentul a luat decizia de a opri cunoașterea din cauza barierelor ridicate de familia brunetei. Totul pare că s-a schimbat, iar Robi se apropie de Teodora, iar concurenta nu se opune. Gagea a observat totul și a spus adevărul despre sentimentele prietenului său.

Robi, schimbare radicală față de Teodora: "Du-te de aici, mă enervezi! Mi-a fost dor de tine" 

Robi pare că a uitat că, în urmă cu câteva zile, a declarat că nu mai vrea să interacționeze cu Teodora. Sentimentele concurentului pentru brunetă par puternice, iar acesta se apropie, din nou, de Teodora, fata pe care vrea să cucerească, deși familia acesteia nu ar fi de acord cu interacțiunea dintre ei.

După câteva zile în care nu au interacționat foarte mult, Robi depășește bariera impusă chiar de el. A mers în casa fetelor și a petrecut timpul cu Teodora, glumind, îmbrățindu-se, tachinându-se. Mai mult decât atât, concurentul a și pupat-o pe obraz după ce i-a mărturisit că i-a fost dor de ea.

Citește și: VIDEO "Nu mai suntem împreună. M-am săturat de ea!" Cosmin a șocat pe toate lumea cu declarațiile despre Ștefania! Ce se întâmplă, de fapt, în relația lor, la câteva luni de la eliminarea din "Casa iubirii"

Robi și Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Teodora: Gata, Robi! Ce râdeai așa la mine pe conexiune?!

Robi: Mi-a fost dor de tine, rău!

Teodora: Lasă vrăjeala, Robi!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Am crezut că e o glumă”. Ce spun profesorii de la unul dintre liceele premiate de Iohannis. Vestea l-a surprins chiar și pe primar- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Robi: Vorbesc serios, nu fac mișto!(...) Vai, mâncați-aș ochii tăi de frumoasă ce ești tu!

Teodora: Mulțumesc. Mulțumesc!

Robi: Doamnee...

Teodora: Da... nu mai poate de mine băiatul ăsta! Nu mai poate de mine!

După îmbărțișări și sărutări pe obraz, cei doi au ajuns la tachinări. Teodora îl amenință că îl bate, Robi îi zice să plece, dar se răzgândește și o îndeamnă să îl bată. Bineînțeles, în glumă, Teodora are o tentivă de a-l lovi. Printr-o singură mișcare, Robi o ia pe sus, iar cei doi sfârșesc în hohote de râs.

Robi: Du-te de aici că mă enervezi! Hai, bate-mă! Dă cu piciorul!

Robi și Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Apoi, în casa băieților, Robi vorbește cu Gagea despre Teodora. Concurentul lasă de înțeles că este înnebunit după brunetă, iar Gagea pare să observe și îl aprobă.

Citeste si: Veste bună pentru mamele din România! Cu cât se modifică alocațiile de la 1 ianuarie 2025- kfetele.ro

Citeste si: Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Robi: Băi, mânca-i-aș inima ei că mor după ea!

Gagea: Ești topit! Băi, ca să vezi, frate, a lăsat orgoliu, a lăsat tot!

Pentru a vedea ce se întâmplă între Robi și Teodora, urmărește "Casa Iubirii", la Kanal D.

Citește și: VIDEO Roberta și Sebastian au vorbit pentru prima dată despre copilul lor! Micuța Aylin va avea un frățior?! Cei doi îndrăgostiți s-au confesat lui Casian


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si