Horoscop zilnic, duminică 13 octombrie. Provocările sunt multiple pentru mai multe zodii, deși pare să fie o zi liniștită de duminică.

Citește și: VIDEO Horoscopul săptămânii, cu Andreea Dincă. Astrele vă îndeamnă să fiți atenți la ce alegeri luați

Horoscop duminică, 13 octombrie. La finalul acestei săptămâni este bine să te ocupi de cei dragi, dar să îți rezervi momente și pentru un hobby- este un sfat al specialiștilor valabil pentru toate zodiile.

Horoscop azi, 13 octombrie. Ce schimbări importante îți aduce ziua de duminică

Horoscop azi Berbec. E o zi bună pentru dialoguri cu prietenii si cu persoanele care te pot susține în plan socio-profesional. Totul este să ai răbdare, să asculți ce îți spun alții și să fii deschis la schimbări pe toate planurile, potrivit Astrocafe.ro.

Horocop azi Taur. Ești înconjurat de multă lume, iar ceilalți vor fi atenți la vorbele și gesturile tale, reușind să observe fiecare amănunt. Evită excesele de orice fel și fii tu însuți! Provocările sunt multiple, când te aștepți mai puțin.

Horoscop azi Gemeni. În acest weekend te poți bucura din plin de lecturi deosebite, expoziții de artă sau de vizitarea unor târguri de sezon.

Dorința de rafinare sufletească, de abordare a unor filozofii de viață complet noi este mare și ai șanse minunate de a o îndeplini.

Horoscop azi Rac. Finalul acestei săptămâni îți aduce cheltuieli importante. Poate fi vorba atât despre cheltuieli comune cu rudele, partenerul de viață, cât și cheltuieli profesionale. Dar se conturează variante noi de câștig prin activitatea desfășurată la locul de muncă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Firma românească unde un simplu șofer are un salariu mai mare decât un prefect face angajări. Ce meserii se caută- wowbiz.ro

Horoscop Leu. Privește atent la relațiile parteneriale în care eșți implicat. Sunt zile bune pentru a aduna argumente pro și contra, atât pentru relația de cuplu, cât și pentru relațiile profesionale. Fii prudent și acționează în consecință. Însă, distrează-te alături de cei dragi.

Horoscop Fecioara. Se pare că dorești să te implici în multe activități, chiar dacă este weekend. Azi ești foarte solicitat de către ceilalți. Chiar dacă ai toate intențiile bune de a le rezolva pe toate, temperează-ți elanul și selectează-ți prioritățile. Organsimul este obosit, ai nevoie de odihnă.

Horoscop Balanță. La finalul acestei săptămâni este bine să te ocupi de cei dragi, dar să îți rezervi momente și pentru un hobby. Disciplinează-ți gândurile, pentru că tendința de a vorbi mult, mai ales despre subiecte puțîn cunoscute, îți poate crea neplăceri pe termen lung cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscop Scorpion. Sunt zile minunate pentru a le petrece alături de familie și de rude. Treburile gospodăreșți le poți desfășura mai ușor și mai ales poți primi sprijinul celor dragi. Neplăceri pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli.

Horoscop Săgetător. Ar fi minunat să faci excursii, vizite la rude și prieteni, dar și să studiezi sau să înveți lucruri noi. Farmecul tău, entuzisamul de care dai dovadă îți va atrage admiratori, dar și persoane care vor dori să te contrazică. Recomandabil este să-ți alegi cuvintele cu grijă, să vorbeșți puțîn, direct și la obiect.

Citeste si: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Horoscop Capricorn. Pe căi mai puțîn convenționale se pare că ți se vor rotunji veniturile la sfârșitul acestei săptămâni. Fii prudent și evita câștigurile din surse puțin cunoscute, dar și investițiile pe termen lung.

Horoscop Vărsător. Zilele acestui weekend sunt potrivite schimbării pe toate planurile. Astfel ai putea renunta ușor la relații, situații, obiceiuri, concepții și planuri de viață care nu îți mai sunt de folos. Provocările venite din partea prietenilor te vor face să iei măsurile necesare pentru a-ți atinge scopurile.

Horoscop Pești. Ar fi minunat să te detașezi de forfota cotidiană, să lași deoparte grijile și pur și simplu să te ocupi numai de banalități. Energia vitală este fluctuantă și de aici sănătatea este deficitară. Evita munca în exces, discuțiile ample și luarea deciziilor importante! Odihnă și plimbările în aer liber îți sunt de mare folos.

Mai multe despre horoscop aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si