INML a confirmat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive în cazul unui bărbat care în 11 februarie a fost oprit de poliţişti în trafic şi a refuzat testarea cu aparatul drugtest.

Conform surselor Buletin de Bucureşti, este vorba de cântărețul Randi. Potrivit sursei citate, la analizele de sânge a ieşit că artistul consumase cocaină şi fumase marijuana.

INML a confirmat prezenţa în organism a unor substanţe psihoactive 

INML a confirmat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive în cazul unui bărbat care în 11 februarie a fost oprit în trafic pe DN1, în zona localităţii Săftica, şi a refuzat testarea cu aparatul drugtest, transmite IPJ Ilfov.

”La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localităţii Săftica, căruia i-au solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezenţe în organism a substanţelor psihoactive”, anunţă duminică IPJ Ilfov.

Dosar de urmărire penală pe numele lui Randi

Buletinul de Analiză Toxicologică transmis de I.N.M.L. a confirmat prezenţa în organism a unor substanţe psihoactive.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Povestea a doi români care s-au mutat cu cei 8 copii ai lor într-o casă abandonată din Franța. Proprietarii au chemat poliția- wowbiz.ro

În cauză a fost deschis dosar de urmărire penală, în care se desfăşoară cercetări pentru infracîiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Randi, oprit la un control de rutină în Ilfov

În data de 11 februarie, în jurul ore 16:00, Randi a fost oprit la un control de rutină de poliţiştii de la Rutieră, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov. Totul s-a întâmplat pe DN1, în dreptul localităţii Săftica. Poliţiştii i-au cerut cântăreţului de 40 de ani să facă testul pentru droguri, însă acesta a refuzat.

Drept urmare, poliţiştii l-au dus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice, pentru „stabilirea eventualei prezențe în organism a substanțelor psihoactive”, transmite IPJ Ilfov printr-un comunicat.

Randi a devenit cunoscut odată cu apariţia proiectului Morandi, în care a colaborat cu Marius Moga. Cei doi au avut hit-uri de succes şi milioane de copii ale albumelor vândute. Succesul lor a fost inclusiv pe plan internaţional. În 2014, Randi şi-a început cariera solo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si