Pensia lui Ilie Năstase a fost supusă procesului de recalculare. Fostul tenismen a dezvăluit la ce valoare a ajuns pensia sa după recalculare.

Ce pensie are Ilie Năstase după recalculare

Ilie Năstase, în vârstă de 78 de ani, a dezvăluit ce pensie primește după procesul de recalculare. Recunoscut la nivel mondial pentru performanța din tenis, Ilie Năstase a declarat că după recalculare nu a primit niciun leu în plus la pensie.

Fostul tenismen a declarat că primește o pensie de 1.435 de lei.

"1435 de lei este pensia mea de ani buni. Nu am primit nimic în plus, niciun măcar leu. Nu am primit nici măcar vreo hârtie oficială legată de vreo posibilă schimbare a pensiei", a declarat Ilie Năstase, potrivit sportpesurse.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După ce a jefuit o casă, un hoț a făcut curățenie, a spălat și a făcut de mâncare. A lăsat și un mesaj care i-a dat fiori proprietarei- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton- wowbiz.ro

Citește și: Riscul la care te expui dacă faci aceste două lucruri. Cresc semnificativ posibilitatea apariției cancerului de colon

Ilie Năstase a ieșit la pensie cu gradul de locotenent-colonel

Ilie Năstase a ieșit la pensie cu gradul de locotenent-colonel.

Fostul tenismen a declarat că gradul pe care l-a primit ca o distincție extraordinară nu i-ar fi adus anumite drepturi financiare.

Deși a ieșit la pensie cu gradul distinctiv de locotenent-colonel, Ilie Năstase încasează lunar 1.435 de lei, puțin peste pensia minimă din România, a cărei valoare este de 1.281 de lei.

Citește și: "Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă" Cu ce pensie s-a ales Ion Țiriac după marea recalculare? A șocat pe toată lumea cu răspunsul dat

"Citesc prin presă că am pensie de general, dar asta e o mare gogoriță. Am ieșit cu gradul de locotenent-colonel la pensie și am lunar în cont suma de 1435 de lei.  Nici mai mult, nici mai puțin! Am optat să primesc pensia pe card, așa că nu am nicio treabă cu poștașul pe partea asta. E adevărat că am gradul de general, pe care l-am primit, repet a mia oară, la modul de distincție extraordinară. La superlativ, iar gradul nu a fost și nu este nici azi urmat de plata vreunor drepturi financiare. Ce mai încolo și încoace, sunt un general cu o pensie de 1435. Înseamnă că atât merit",  a declarat Ilie Năstase.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si