Polițiștii i-au identificat pe agresori luni seară și i-au ridicat direct de la locuințele lor. Indivizii au fost reținuți și duși la audieri.

Aceștia sunt cercetați pentru că l-au lovit cu un ciocan și cu picioarele pe un bărbat în vârstă de 29 de ani care locuiește în Chiajna. Atacul a fost filmat, iar în imagini se observă cum victima este lovită din toate părțile.

Citește și: A plecat la muncă și nu s-a mai întors acasă! Un bărbat a murit după ce o creangă l-a lovit în cap

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

bataie chiajna, ciocan, victima, ranit, arest

Valentin, detalii cutremurătoare: „Mi-a mai dat încă o lovitură, să știe el o treabă” 

Agresorii nu s-au oprit și l-au lovit în continuare pe bărbat chiar și după ce acesta a căzut la pământ. Oamenii din zonă, care au văzut incidentul, au sunat la 112. Când au văzut rănile extrem de grave ale victimei, medicii au anunțat Poliția.

Inițial, Valentin a spus că s-a accidentat singur, dar oamenii legii au aflat despre ce a fost cu adevărat vorba după ce au văzut imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zona unde a avut loc atacul. De pe un pat de spital, cu capul bandajat și răni adânci, omul a povestit ulterior prin ce a trecut.  

„Au dat cu picioarele în mine, jos acolo.

După ce că mi-ai dat cu ciocanul în cap, mai dai și cu picioarele? Vine tipul spre mine, în momentul în care m-am oprit, am simțit o lovitură în cădere, să fie sigur, mi-a mai dat încă o lovitură, să știe el o treabă”, a spus Valentin.

Din cercetările efectuate până acum, oamenii legii au constatat că atacul ar fi pornit de la discuții contradictorii între mai multe persoane. De aici a mai fost doar un pas până când unul dintre indivizi l-a lovit puternic cu ciocanul pe bărbatul de 29 de ani.

Citește și: Și-a ucis șeful în bătaie pentru că nu i-a acordat o zi liberă. Agentul de pază din Zărnești a ajuns după gratii

bataie chiajna, ciocan, victima, ranit, arest

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si