Maria și Alexandra au pierit în accidentul cutremurător care s-a petrecut noaptea trecută între localitățile Techirghiol și Agigea, în județul Constanța. Aveau doar 21, respectiv 28 de ani, și nu au mai putut fi salvate.

Cele două tinere mergeau în coloană, iar în spatele lor se afla o mașină condusă de un șofer aflat sub influența băuturii. Pe celălalt sens venea un convoi de tiruri.

Citește și: Sfârșit cumplit pentru o bătrână din Olt! Femeia a fost înjunghiată în stomac de propriul fiu, care are probleme psihice. Un alt fiu i-a descoperit cadavrul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

alexandra, fata moarta, accident, tir

Șoferita de 21 de ani a observat convoiul şi a încetinit, dar în acel moment bărbatul din spate nu a păstrat distanţa şi a intrat din plin în maşina în care se aflau cele două fete. În urma impactului, mașina în care se aflau tinerele a fost proicetată într-un TIR. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare.

Părinții fetelor, îngenuncheați de durere. Cer o pedeapsă aspră pentru șoferul băut 

Miercuri, rudele celor două tinere au mers la Morga Cimitirului Constanța. Răpuși de durere, cu lacrimi în ochi, părinții fetelor ucise cer ca vinovatul să fie pedepsit dur.

„A mers sora mea azi noapte să o vadă dar nu i-au dat voie. A luat două vieți nevinovate, două fete care aveau toată viața înainte. Suntem din Eforie Sud”, a precizat mama Alexandrei, tânăra de 28 de ani decedată în tragedie, scrie Ziua de Constanța.

„Mi-a omorât unicul copil. Se ducea să ducă o fată acasă. M-a luat pe mine de la Urgență. Noi locuim în Techirghiol. Maria era o fată săritoare, ajutătoare, de câte ori aveam nevoie venea să mă ducă la spital”, a spus cu ochii plini de lacrimi și tatăl Mariei, tânăra de 21 de ani.

Citește și: Cazul Mario Iorgulescu: Judecătorii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă. Pedeapsa maximă pe care ar putea să o primească acum

alexandra, fata moarta, accident, tir


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si