Este tragedie fără margini! Peste 90 de persoane și-au pierdut viața în timp ce adunau combustibilul ajuns pe șosea după ce o cisternă s-a răsturnat. În timp ce oamenii se grăbeau să ia cât mai mult combustibil, cisterna a explodat și i-a ucis.

Peste 90 de morți după ce o cisternă de combustibil a explodat

Tragedia s-a petrecut în statul Jigawa, din nordul Nigeriei. O cisternă de combustibil s-a răsturnat pe șosea după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar încărcătura a ajuns într-un șanț.

Oamenii au mers să adune cât mai mult combustibil, dar, din nefericire, cisterna a explodat.

Citește și: "Am dovezi! Tatăl i-a manipulat". Adrian Marțian, acuzat de fiul cel mare că a înscenat răpirea fraților săi. Cei trei minori sunt, în continuare, dispăruți

"Șoferul a pierdut controlul, provocând răsturnarea tancului, iar combustibilul s-a vărsat într-un șanț. Locuitorii din apropiere s-au grăbit să adune combustibilul", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din statul Jigawa, potrivit platforma socială X.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Explozia devastatoare a ucis 94 de persoane. Alți 50 de oameni au fost grav răniți și se zbat între viață și moarte. Autoritățile nigeriene au declarat că bilanțul morților este de așteptat să crească. 

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului. În același timp, autoritățile îndeamnă cetățenii să fie prudenți în privința accidentelor cu cisterne de combustibil.

"Stați departe de locul oricărui accident de cisternă de combustibil, deoarece adesea duce la incendii fatale", a mai declarat purtătorul de cuvânt al poliției. 

Citește și: Sabin și Ionuț au dispărut din Bistrița. Copiii de 12 și 13 ani ar fi luat un tren spre Suceava, iar de atunci nu se mai știe nimic de ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si