Un român a fost oprit în trafic pentru un control, după ce polițiștii au observat că mașina pe care o conducea avea un far spart. Acesta a oprit autoturismul, iar când autoritățile s-au apropiat a luat un rucsac din mașină și a început să fugă.

Românul s-a descotorosit de rucsac, pe care l-a aruncat la gunoi, dar polițiștii au reușit să îl prindă. În rucsac, bărbatul avea sute de mii de euro și mai multe bijuterii prețiose, potrivit informațiilor transmise de torino.corriere.it.

Citește și: "Am dovezi! Tatăl i-a manipulat". Adrian Marțian, acuzat de fiul cel mare că a înscenat răpirea fraților săi. Cei trei minori sunt, în continuare, dispăruți

A aruncat un rucsan plin cu bani si bijuterii pentru a nu fi prins de poliție

În timp ce conducea un autoturism, un român în vârstă de 28 de ani, a fost oprit în trafic de polițiști în Piazza Bernini, la Torino. Potrivit presei locale, autoritățile l-ar fi oprit pe bărbat din cauza faptului că mașina avea un far spart.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Când a văzut că agenții de poliție se apropie, românul a coborât din mașină cu un rucsac și a început să fugă. Polițiștii s-au ținut după el. În alergarea sa, românul a aruncat la gunoi rucsacul, dar, din nefericire pentru el, polițiștii au reușit să îl oprească.

În rucsac, românul avea 123.000 de euro și bijuterii prețioase. Întrebat de proveniența banilor și a bijuteriilor, românul a oferit nicio explicație polițiștilor.

Mai mult decât atât, acesta nu a putut argumenta nici motivul pentru care a aruncat rucsacul la gunoi în timp ce fugea de autorități.

Citește și: Ea este Alexandra, una dintre fetele care au pierit în accidentul de la Agigea. Rudele celor două tinere au ajuns la morgă: „Aveau toată viața înainte”

Românul este acuzat de comiterea infracțiunii de "tăinuire", faptă prevăzută în art. 648 din Codul Penal italian, care se referă la fapta de a cumpăra, primi sau ascunde bunuri despre care se știe că provin dintr-o infracțiune. Autoritățile italiene au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a afla provenința banilor și a bijuteriilor găsite în rucsacul aruncat de român la gunoi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si