Copilul de 10 ani din comuna Bucșani, județul Dâmbovița, a fost dat dispărut de bunica sa după ce nu s-a întors de la școală. El avea la el doar ghiozdanul și bicicleta și nimeni nu știa unde se află.

Citește și: VIDEO Milionarul Adrian Marțian și cei trei copii "răpiți" au fost aduși în țară

Băiețelul a fost găsit de jandarmi la ora 23.00

sub un pod de pe centura Ploieștiului, la 40 de km de casă, după ce ar fi plecat pentru a strânge bani pentru o trotinetă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Este vorba despre băiatul din Dâmbovița care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna peturi ca să își cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu același gând: să strângă bani pentru trotineta visată", se spune într-o postare a Jandarmeriei pe Facebook.

Atunci când l-au găsit jandarmii, Daniel era înghețat și avea cu el ghiozdanul și bicicleta.

"Colegii noștri l-au dus la căldură, în mașină, i-au oferit mâncare și apă, apoi l-au condus la sediul poliției, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucșani, județul Dâmbovița", spun jandarmii.

Copilul era dat dispărut de către bunica sa, după ce nu s-a mai întors de la școală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si