Uncaz șocant a uimit medicii din întreaga lume. Un bărbat, aflat pe masa de operație pentru a i se recolta inima în vederea donării organului pentru un transplat, s-a trezit. Donatorul ar fi început să lăcrimeze cu câteva secunde înainte ca inima să îi fie scoasă din piet, potrivit informațiilor transmise de nypost.com.

S-a trezit înainte ca inima să îi fie scoasă din piept: "S-a zbătut pe masă. Îi curgeau lacrimi"

Cazul șocant s-a petrecut într-un spital din Kentucky. Thomas, în vârstă de 36 de ani, a ajuns la spitalul din Kentucky după o supradoză de droguri. Se pare că bărbatul se afla în moarte cerebrală, iar medicii au realizat testele necesare pentru a vedea dacă organele sale sunt bune, cu scopul de a salva alte vieți.

Citește și: VIDEO "Și după ce murim, rămânem tot noi înșine”. Bărbatul care a revenit din moarte clinică își amintește senzația de "infinit" pe care a avut-o

Inima sa s-a dovedit a fi necesară unei alte persoane. Medicii au început procedurile necesare pentru recoltarea organului, dar în timpul operației, cu câteva secunde înainte ca inima să îi fie scoasă din piept, bărbatul a început să se zbată și să lăcrimeze.

„Se mișca, un fel de zbatere. Când ne-am dus acolo, puteai să vezi că curgeau lacrimi. Plângea vizibil”, a declarat un medic care a a participat la operație.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sora lui Thomas a făcut o mărturie șocantă la auzul celor petrecute în sala de operație. Femeia a declarat că l-ar fi văzut pe fratele său cum deschide ochii înainte de a fi dus în sala de operație, dar medii i-au spus că e o mișcare reflexivă.

„Era ca și cum ar fi fost modul lui de a ne anunța, știi, „Hei, încă sunt aici”, a declara sora lui Thomas. Hoover a supraviețuit și în prezent locuiește cu sora lui.

Citește și: O mămică de 33 de ani a pierit fulgerător după o banală operație estetică. "Cinci fetițe au rămas orfane"

În prezent, Thomas și-a revenit și locuiește cu sora lui. Bărbatul ar avea probleme cu memoria, mersul și vorbirea. Autoritățile din Kentucky, dar și conducerea spitalului, ar face cercetări pentru a afla cuma fost posibil ca un pacient viu să fie pregătit ca donator de organe.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si