O ciorbă, pilaf cu chifteluțe, salată și o gogoașă, totul la doar șapte lei. Este prețul pe care studenții îl plătesc la cantina de la ASE. Mai ieftin ca la mama acasă și mai bună atunci când se termină pachetul din frigiderul de la cămin. Zilnic sunt cozi interminabile, a transmis Cristian Sabbagh.

Mâncarea bună și ieftină se așteaptă este motto-ul studenților care, dincolo de postările pe paginile de socializare, dau năvală la cantinele universităților. Cantina de la Academia de Studii Economice arată zilnic precum un furnicar. La nici cinci minute de la deschidere, coada se întinde pe zeci de metri.

Astăzi este o coadă foarte scurtă, vă spun, în general coada aduce până la intrarea de pe cealaltă parte a scărilor, dacă prindem foarte aglomerat ne ține și patruzeci de minute sau duce spre oră, a spus un student.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Însă rândul nu îi sperie. Studenții sunt clienți fideli, mai ales atunci când pachetul de acasă se termină în primele zile ale săptămânii.

Mâncarea de acasă îmi ajunge cam trei zile și începând de miercuri joi vin la cantine și mănânc. Nu am depășit niciodată bugetul de cincisprezece lei la cantina, a spus un student.

Un meniu standard cuprinde ciorba, felul doi, o salată și o prăjitură.

Pentru tot ce avem aici, un student plătește doar șapte lei, însă prețurile pot crește cu câțiva lei în funcție de mâncare aleasă, a transmis reporterul Știrile Kanal D.

Prețurile sunt imbatabile. O ciorbă de perișoară de exemplu costă până în trei lei. Cel mai scump produs din meniu este o ceafă de porc, trei virgulă nouăzeci lei. O porție de piure de cartofi costă un leu și șaptesprezece bani, în timp ce desertul o gogoașă, nu depășește nici măcar un leu.

Pentru studenții aflați pe grabă există și alternativă a comenzilor online. Aici, timpul de așteptare scade considerabil.

Cantina este deschisă de luni până sâmbătă de la ora douăsprezece până la optsprezece doar pentru studenți și angajați. Accesul se face exclusiv pe baza legitimației


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si