Bucureștenii vor avea căldură în case din această noapte. Se fac probe la rețeaua de termoficare, lucru care însă poate duce și la descoperire a unor avarii în sistem. De altfel mulți locuitori din Capitală sunt nemulțumiți de faptul că facturile la întreținere vor începe să se scumpească încă din octombrie, a transmis Cristian Sabbagh.

Probele la căldură, loterie pentru conducte

Așa arată în acest moment rețeaua de termoficare din Capitală. Sistemul funcționează aproape în totalitate, iar avarii sunt, cel puțin în teorie, la puțin peste două sute de blocuri. Rămâne însă de văzut dacă la noapte caloriferele chiar se vor încălzi în tot Bucureștiul. Probele pot scoate la iveală avarii.

Avarii pe rețeaua noastră secundară, pompe care se pot opri din diverse motive, fluctuații de curent sau Doamne Ferește se poate și arde ceva. Acesta este modulul de expansiune care are rolul de a completa pierdere din circuitul termic secundar, a transmis un specialist.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Până atunci, verificările la punctele termice, peste o mie la număr, sunt în toi. Pentru mulți totuși, e prea devreme pentru facturi mari la căldură.

Deocamdată ar fi bine să nu i se dea drumul, că mai o să vină timpul frumos, e o zi două rece și pe urmă iar vine căldura și pe urmă ne încarcă de ne găsește dracii, a

spus o femeie.

Iarna, de exemplu, e o singură persoană la garsonieră am plătit trei milioane șase sute pe lună de iarnă, foarte mult și atunci, dârdim acolo în pat cum putem, a spus o femeie.

Asociațiile de proprietari au și opțiunea de a închide căldura în bloc până se face mai frig.

Blocurile din Capitală vor avea acum căldură în fiecare noapte, iar când temperaturile din timpul zilei vor scădea sub zece grade, sistemul va funcționa non stop.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si