Un accident cumplit a avut loc într-o localitate din județul Timișoara. Trei persoane au fost transportate la spital, printre care și un copil de patru ani, potrivit informațiilor transmise de tion.ro.

Accident cu trei victime, printre care și un minor, la Timișoara

Conform informațiilor transmise de presa locală, accidentul s-a petrecut în seara zilei de duminică, în jurul orei 20:00.

În timp ce se deplasau cu autotursimul pe DJ 681, la intrare în localitatea Giarmanta, din motive necunoscute încă, mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Citește și: Familie distrusă de un accident cutremurător! La doar 6 ani, un băiețel și-a privit mama și sora cum se sting în urma impactului din Brăila: „Respiră mami”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Într-un oraș din Italia, majoritatea locuitorilor joacă la loto și la pariuri și toți câștigă. Fiscul nu înțelege cum este posibil- antena3.ro

Citeste si: Istoricul Armand Goșu: “Dacă eu, la Kremlin, m-aș gândi să destabilizez România, aș face-o prin Moldova”- wowbiz.ro

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat conducea un autoturism pe drumul DJ 681 dinspre localitatea Pișchia către localitatea Giarmata, iar la intrare în localitatea Giarmata autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiș.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Printre victime se află un minor de patru ani, mama acestuia în vârstă de 39 de ani și bunicul copilului, în vârstă de 65 de ani, care se afla la volanul autoturismului.

Citește și: Ele sunt Camelia și Maria, mama și fata care au pierit în accidentul de la Însurăței. Tragedia a mai făcut o victimă, tânărul de 28 de ani care stătea în remorca nesemnalizată

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si