Este scandal mare în familia lui Fane Spoitoru. Nepotul interlopului a ajuns de urgență la spital, cu gâtul tăiat. Acesta a fost victima unui scandal izbucnit la o nuntă.

Nepotul lui Fane Spoitoru, aproape ucis la o petrecere din cauza felului în care dansa 

Nepotul lui Fane Spoitoru, unul dintre cei mai temuți interlopi din Români, se pare că a ajuns la spital în stare gravă, cu gâtul tăiat.

Incidentul macabru s-ar fi petrecut la o nuntă din Ferentari.

Citește și: Un bărbat a fost înjunghiat în inimă, pe o stradă din Mureș. A fost victima unui conflict spontan

Nepotul interlopului se pare că a ajuns victima unor participanți la eveniment. Acesta ar fi început să danseze lascis, iar nuntașii s-ar fi enervat, moment în care unul dintre aceștia ar fi luat un cuțit și i-ar fi tăiat gâtul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Soția liderului Hamas Yahya Sinwar aleargă printr-un tunel din Gaza cu o geantă de 32.000 de dolari în mână- antena3.ro

Citeste si: Cea mai pro-rusă regiune din Republica Moldova. 95% dintre cetățeni au votat împotriva referendumului de aderare la UE- wowbiz.ro

Bărbatul a fost trasportat la Spitalul Universitar. Nepotul lui Fane Spoitoru a fost audiat chiar pe patul spitalului. Acesta a declarat că nu îl cunoaște pe atacator. 

Citește și: Accident cumplit, soldat cu trei victime, în Timișoara. Un minor de patru ani a ajuns la spital

Polițiștii au audiat îna cest caz patru persoane de la nuntă. Acestea ar fi fost reținute preventiv pentru 24 de ore, pentru mărturie mincinoasă, după ce ar fi declarată că nu au văzut nimic.

După reținerea preventivă, acestea ar fi mărturisit cine l-a atacat pe nepotul lui Fane Spoitoru. Agresorul ar fi fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către judecătorii de la Tribunalul București. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si