Destin tragic pentru o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani. Și-a pierdut viața în mașina cuprinsă de flăcări, după ce s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile. Din păcate, femeia a fost găsită carbonizată printre fiarele mașinii.

A murit carbonizată printre fiarele mașinii

Accidentul înfiorător a avut loc în această dimineață. În timp ce se deplasa cu mașina pe Autostrada A7, la ieșirea spre DN 2F, o femeie în vârstă de 50 de ani a părăsit carosabilul. 

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului

Conform informațiilor transmise de polițiști, tragedia s-a petrecut după ce femeia a pierdut controlul volanului. Aceasta s-a izbit de un parapete metalic, ulterior răsturnând-se în afara părții carosabile. 

În urma impactului, mașina a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit de urgență pompierii, care au stins flăcările. Din păcate, între fiarele mașinii, autoritățile au găsit trupul carbonizat al femeii. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citește și: "A murit ca un câine" Răsturnare de situație în cazul morții lui Andrei Versace! Presupusa fostă iubită a influencerului face mărturii șocante despre felul în care și-a găsit sfârșitul "Regele Fițelor"

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce au transmis autoritățile

"La data de 21 octombrie a.c., o femeie de aproximativ 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Autostrada A7 din municipiul Bacău, la ieșirea spre DN 2F, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului autoturismul a luat foc, iar șoferița a fost găsită în interior, decedată.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si