"Am vrut să merg în pădurea Hoia Baciu pentru străbunicul meu, Contele Dracula. Sper să mă poată transforma în vampir". Îmbrăcat într-un parpalac negru cu pălărie pe cap și dinți de vampir, tânărul de 19 ani din Elveția plânge în fața polițiștilor care l-au capturat.

Acest fan înfocat al lui Dracula, dar și al substanțelor interzise, a provocat haos și a pus pe jar polițiștii din două județe.

A ajuns în România și s-a oprit în orașul Beclean. De acolo ar fi vrut să ia trenul spre Cluj, însă nu a fost primit pentru că nu avea nici bani, nici bilet.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

"Am visat toată viața la asta. M-au dat jos din tren", spune tânărul elvețian.

Pentru că nu a avut succes cu trenul, individul a furat o mașină și a fugit. Proprietarul mașinii a reclamat dispariția, iar la intrarea în județul Sibiu polițiștii au făcut semn să oprească. Nu s a conformat așa că oamenii legii au pornit pe urmele sale.

În cursa sa nebună, tânărul vampir a lovit nu mai puțin de cinci autoturisme.

Când a fost capturat, tânărul habar nu avea ce făcuse, cel mai probabil aburii drogurilor încă îi încețoșeau gândirea.

Tânărul a fost inițial reținut pentru douăzeci și patru de ore. Astăzi procurorul de caz a formulat pe numele său propunerea de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si