Un bărbat și-a găsit sfârșitul într-un mod teribil. Acesta a căzut în gol opt metri în timp ce efectua lucrări de sudură în zona Dana 68 a Portului Constanța.

A murit după ce a căzut în gol opt metri, în timp ce muncea

Viața s-a încheiat brusc pentru un bărbat în vârstă de 58 de ani. În timp ce efectua reparații de sudură în zona Dana 68 a Portului Constanța, bărbatul a căzut în gol opt metri.

Citește și: El este Mihăiță, polițiștul care a rugat preotul din sat să depună mărturie în favoarea sa, la proces. Planul se pare că a funcționat: "S-a rezolvat"

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Echipajele medicale au încercat să îl salveze pe bărbat, dar impactul se pare că i-a fost fatal. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Proba ADN care a dus la depistarea suspecților în cazul Ioan Crișan. Ce s-a întâmplat între el și fiica lui înainte de crimă- wowbiz.ro

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Citește și: Tragedia din Apuseni, comemorată de unul dintre supraviețuitori: "Mi-au tremurat mâinile". Povestea neștiută despre locul în care au murit pilotul Adrian Iovan și Aura Ion

"La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10.10, polițiști din cadrul Secției de Poliție Port au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la aproximativ 8 metri, în timp ce ar fi efectuat reparații de sudură, în Dana 68 a Portului Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 58 de ani. Personalul medical ajuns la fața locului a efectuat bărbatului manevrele de resuscitare, ulterior fiind declarat decedat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului",  a transmis IPJ Constanța într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si