În această dimineață, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în Drumul Taberei. Unul dintre șoferi a fost transportat la spital, în timp ce al doilea șofer a fugit de la locul accidentului.

Accident între două mașini, în Drumul Taberei

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 11:24. Potrivit primelor informații, două mașini s-au ciocnit la intersecția dintre Drumul Taberei cu Strada Brașov. 

Citește și: Un bărbat din Harghita și-a găsit sfârșitul într-o fântână. A căzut 6 metri în gol

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale autorităților. Unul dintre șoferii implicați, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a suferit leziuni și a fost transportat la spital. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilitest, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Proba ADN care a dus la depistarea suspecților în cazul Ioan Crișan. Ce s-a întâmplat între el și fiica lui înainte de crimă- wowbiz.ro

Cel de-al doilea șofer se pare că a fugit de la locul accidentului. Autoritățile continuă cercetările pentru a afla circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru a îl identifica pe șoferul fugit de la locul producerii accidentului.

Citește și: Un bărbat a murit la muncă, după ce a căzut în gol 8 metri. Era sudor în Portul Constanța

"Astăzi, în jurul orei 11.24, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie la intersecţia Drumul Taberei cu Strada Braşov, în care au fost implicate două autovehicule.

În urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea unui conducător auto, în vârstă de 61 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

În continuare se efectuează cercetări de către poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier, precum şi pentru identificarea conducătorului autovehiculului care a părăsit locul producerii acestuia. În acest moment este restricţionată circulaţia pe Drumul Taberei dinspre Str. Romancierilor către Str. Braşov", a transmis Brigada Rutieră la momentul accidentului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si