După 18 ani de căsnicie, un bărbat a intentat un proces de divorț. Motivul ar fi un secret pe care soția sa l-a ascuns, deși femeia susține că bărbatul a știut mereu despre ce este vorba.

Divorț după 18 ani de căsnicie din cauza unui secret știut, dar nelămurit

Cei doi soți italieni care au ajuns în prag de divorț au avut o căsnicie de 18 ani.

Și-au oficializat căsătoria în anul 2003, iar în anul 2021, soțul a intentat un proces de divorț. Potrivit informațiilor transmise de corrierefiorentino.corriere.it, femeia i-a ascuns soțului că în anul 1992 ar fi realizat o operație de schimbare de sex, în tot acest timp susținând că nu poate avea copii din cauza unei boli care a necesitat îndepărtarea uterului.  

Citește și: Arhiepiscopul Tomisului, noi declarații controversate! Ce a spus IPS Teodosie despre căsnicii: „Dacă cineva a dat divorţ nemotivat, doar pentru nişte mofturi, acela s-a legat cu un păcat mare”

Femeia neagă spusele bărbatului și susține că acesta ar fi știut că și ea, la rândul ei, a fost bărbat. Judecătorii au ajuns la concluzia că bărbatul ar fi putut afla adevărul în cei 18 ani de căsnicie, dar nu a dorit, cu toate că soția sa era deschisă către aprofundarea subiectului sensibil.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Bărbatul, în schimb, a declarat că dacă ar fi știut înainte de nuntă despre schimbarea de sex a soției, nu s-ar mai fi căsătorit.

Citește și: "Se juca cu moartea" Fosta logodnică a lui Liam Payne, detalii șocante despre viața artistului. Cântărețul o căuta cu disperare, după despărțire: "Spunea că nu e bine"

Judecătorii au respins cererea de divorț a bărbatului.

Instanța a declarat că că necunoașterea sexului original al soției nu reprezintă o "eroare asupra identității sau calităților persoanei". Prin urmare, bărbatul va trebui să trebui să intenteze un alt proces de divorț dacă dorește anularea căsătoriei.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si