Un incident șocant a avut loc în comuna Tufești, din județul Galați. Un bărbat și-a lovit fiul de 2 ani, cu tractorul. Din păcate, copilașul a murit.

Sfârșit crunt pentru un copilaș de 2 ani. A murit după ce a fost călcat cu tractorul

Un copilaș de doar doi anișori a pierit într-un mod teribil. Minorul a fost călcat cu tractorul, de către tatăl său.

Citește și: Destin tragic pentru un polițist de 23 de ani! A murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din Capitală

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 51 de ani efectua manere cu tractorul, în curte. În timp ce manevra utilajul, și-a accidentat fiul. De urgență, bărbatul s-a deplsat la cabinetul din localitate, dar eforturile au fost în zadar.

În urma leziunilor suferite, minorul a fost declarat decedat. Trupul neînsuflețit al micuțului a fost transportat la spital în vedere efectuării necropsiei.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Surpriză de proporții. Cât a ajuns să valoreze o bancnotă emisă pentru eclipsa totală de soare din 1999- wowbiz.ro

Citește și: Cristina a fugit cu concubinul în Germania și a sfârșit îngropată într-o pădure. Bărbatul ar fi ucis-o cu sânge rece, din gelozie

Ce au transmis autoritățile

"La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 10:25, s-a sesizat prin apel 112 faptul că un copil ar fi fost călcat de un tractor în comuna Tufești.

Din primele date a reieșit că, în curtea unui imobil din comuna Tufești, un bărbat de 51 de ani ar fi efectuat manevre cu un utilaj și l-ar fi accidentat pe fiul său de 2 ani.

Bărbatul a transportat copilul la cabinetul medical din localitate solicitând ajutor de specialitate, fiind constatat decesul minorului. Acesta urmează a fi preluat de Servciul Județean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si