Un caz șocant se desfășoară în județul Gorj. În urmă cu o zi, în comuna Stoina, autoritățile au descoperit, încă de la primele ore ale dimineții, cadavrul unui bărbat. 

Ca urmare a primelor verificări, s-a descoperit că trupul neînsuflețit este al lui Marian, un bărbat în vârstă de 38 de ani din comună. Acesta ar fi fost bătut, înjunghiat și abandonat în șanț, potrivit informațiilor transmise de cancan.ro.

Citește și: VIDEO "El este Ianis, al patrulea frățior. Să nu uite că are și alți copii" Fiul cel mare al lui Adrian Marțian, declarații șocante afacerist. Îl acuză că își ignoră doi fii

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zodiile care sunt favorizate de Univers în luna noiembrie. Ei sunt nativi care au tras lozul câştigător- antena3.ro

Citeste si: Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată ultimele sondaje dinaintea alegerilor prezidențiale din SUA- wowbiz.ro

El este Marian, bărbatul găsit mort într-un șanț din Gorj

[Sursa foto: Facebook]

Marian a fost găsit mort în șant, într-o comună din Gorj

Marian, un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Stoina, din județul Gorj, a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a fost găsit fără suflare într-un șanț din localitate, la primele ore ale dimineții, în urmă cu o zi.

Potrivit primelor informații, înainte de a fi înjunghiat, Marian ar fi fost bătut.

Bărbatul ar fi avut și mandibula ruptă, iar autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Cazul a fost preluat de Parchetul Județean. Cercetările în acest caz sunt continuate pentru a afla cu exactite circumstanțele în care s-a produs tragedie. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza morții.

Potrivit locuitorilor din sat, Marian ar fi fost recunoscut drept un cetățean problematic, care ar fi cauzat mai multe probleme și ar fi fost implicat în mai multe scandaluri.

Bărbatul ar fi avut și probleme cu alcoolul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si