Scandal de amploare între mai multe persoane. Altercația a avut loc duminică între mai multe persoane care s-au luat la bătaie în plină stradă. Cearta nu s-a oprit decât în momentul în care la fața locului au ajuns luptătorii din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale (SAS) Ilfov şi jandarmii.

Oamenii legii au fost sesizați de mai multe apeluri primite cu privire la altercația din localitatea Glina, județul Ilfov.

În urma răfuielii, patru oameni au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar 10 oameni au fost conduse la secție.

Citește și: Hotărâre șocantă în procesul lui Dumitru Buzatu, prins în flagrant în timp ce ar fi primit mită. Curtea de Apel a decis

bataie ilfov, spital, scandal, mascati

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 15:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Glina, are loc un conflict, în care mai multe persoane se agresează reciproc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un motociclist din Galați a murit după ce a fost lovit de mașina care ar fi fost condusă chiar de iubita lui- antena3.ro

Citeste si: Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere- wowbiz.ro

Apelul a fost urmat de 5 reveniri, în care se preciză faptul că persoanele ar folosi obiecte contondente și a fost solicitată o ambulanță.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadru Polițiilor Orașelor Popești Leordeni, Pantelimon, precum și polițiști din cadru Serviciului Rutier Ilfov, luptători din cadru Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov și jandarmi Ilfoveni.

La fața locului au fost depistate și identificate 12 persoane, care ar fi fost implicate în altercație, 10 dintre acestea au fost conduse la sediul Poliției Orașului Popești Leordeni, iar două

persoane(un bărbat și o femeie) au fost conduse cu echipajele medicale la două spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

De asemenea, în cauză au fost identificate și alte două persoane, care ulterior s-au deplasat, cu mijloacele proprii, la un spital din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale”, afirmă Poliția Ilfov.

Potrivit oamenilor legii, tot scandalul a pornit de la o  datorie și un drum de servitute, iar spiritele s-au încins extrem de repede. 

„Din primele verificări a rezultat faptul că altercația ar fi izbucnit pe fondul unor discuții privind folosirea unui drum de servitute, precum și a existenței unor datorii bănești.

Polițiștii Orașului Popești Leordeni desfășoară activități specifice pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate în conflict, precum și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale, în consecință”, au mai precizat autoritățile.

Citește și: "A făcut ceea ce au vrut Statele Unite să facă" Detalii șocante despre cel mai mare atac din ultimele decenii. Israelul a lovit Iranul cu zeci de avioane

bataie ilfov, spital, scandal, mascati


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si