Familia lui Ionuț este disperată după ce bărbatul din localitatea Limanu, județul Constanța a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Din informațiile existente, bărbatul a fost văzut ultima dată în Mangalia, la volanul unei mașini. Apropiații lui sunt extrem de îngrijorați pentru că tânărul a postat un mesaj de adio.

Citește și: Un român din Italia, în centrul unui scandal monstru. Bărbatul, bănuit că a ademenit o lebădă, după care a mâncat-o: „Pasărea locuia liniștită”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui- antena3.ro

Citeste si: Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere- wowbiz.ro

barbat disparut, constanta, mesaj de adio

Ionuț, mesaj de adio pentru cei dragi înainte să dispară: „V-am iubit și v-am respectat”

În noaptea de 26 spre 27 octombrie, la ora 01:36, bărbatul a postat un mesaj de adio pe contul său de Facebook.

„V-am iubit și v-am respectat, cât și cum am știut. Să mă iertați”, este mesajul pe care l-a scris Ionuţ și l-a publicat în mediul online.

Ulterior, familia nu a mai putut să îl contacteze, așa că cei dragi au anunțat poliția.

Oamenii legii îl caută în aceste clipe pe Ionuț, dar apelează și la cetățeni. În cazul în care cineva l-a văzut sau are informații despre el este rugat să anunțe cât mai repede autoritățile.

Citește și: VIDEO Ies la iveală detalii neașteptate despre "viața în rulotă" a milionarului Adrian Marțian înainte de episodul "răpirii" celor trei copii

barbat disparut, constanta, mesaj de adio


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si