„Criza de personal îi obligă pe antreprenorii români să angajeze străini în servicii care au contact direct cu clienții. Spre deosebire de alte domenii, unde doar puterea de muncă este un criteriu de recrutare, în HoReCa e nevoie de abilități de comunicare. Puțini sunt, însă, străinii care vorbesc engleză sau română. Astfel, interacțiunea dintre client și ospătar devine un adevărat test de comunicare”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO „Suntem foarte mulțumiți de ei”. Nepalezii ne matură și străzile

Citește și: VIDEO Liceele de meserii, tot mai căutate de elevi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si