VIDEO „Ne plac angajații exotici”. Cu servirea „da”, cu româna „ba”
Puțini muncitori din domeniul HoReCa știu limba română. Acest lucru face ca procesul de comunicare dintre client și ospătar să devină un veritabil test de comunicare.
„Criza de personal îi obligă pe antreprenorii români să angajeze străini în servicii care au contact direct cu clienții. Spre deosebire de alte domenii, unde doar puterea de muncă este un criteriu de recrutare, în HoReCa e nevoie de abilități de comunicare. Puțini sunt, însă, străinii care vorbesc engleză sau română. Astfel, interacțiunea dintre client și ospătar devine un adevărat test de comunicare”, a spus Cosmin Cernat.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: VIDEO „Suntem foarte mulțumiți de ei”. Nepalezii ne matură și străzile
Citește și: VIDEO Liceele de meserii, tot mai căutate de elevi