„Un prânz pescăresc este rețete unui weekend reușit la mare! În cherhanalele de pe litoral, peștele a sfârâit pe plită cât a fost ziua de lungă, iar storceagul și borșul de pește gătit lent s-au comandat fără oprire. Turiștii au fost așteptați și în restaurantele din Portul Tomis cu preparate din fructe de mare”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primul tren electric nou din România a pornit la drum. Printre călători s-a numărat și Ciolacu. Cât a durat drumul București-Brașov- antena3.ro

Citeste si: INTERVIU. Traian Băsescu: ”Sunt cei mai slabi candidați din toate alegerile prezidențiale prin care a trecut România”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Sushi în formă de... vedete! O artistă realizează portretele celebrităților din mâncare

Citește și: VIDEO Cât costă un meniu la cantinele studențești? Pentru o masă de prânz plătesc doar câțiva lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si