Close sidebar
Close sidebar

Reacția Ambasadei SUA după ce un elicopter militar a aterizat de urgență pe o șosea din Capitală

În această dimineță, un elicopter militar american, de tip Black Hawk, a aterizat de urgență în Piața Charles de Gaulle. A apărut și prima reacție a Ambasadei SUA.

Alexandra Costea,

UPDATE| Un elicopter militar a aterizat de urgență pe o șosea din Capitală [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ambasada SUA a declarat petru news.ro: ,,Ambasada SUA este conştientă de incident şi urmărim îndeaproape evoluţiile. Înţelegem că nu au existat răniţi. Lucrăm alături de partenerii noştri români pentru a rezolva situaţia şi vom furniza informaţii actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”.

Două mașini și mai mulţi stâlpi de electricitate au fost avariaţi în urma incidentului. Elicopterul american participa la un exerciţiu pentru Ziua Aviației, demonstrația urmând să aibă loc marți, 20 iulie. Din fericire nu au existat victime.

Zborurile de antrenament se desfășoară în perioada 12-16.07.2021, acestea desfășurându-se la înălţimi mici (aproximativ 100 m faţă de sol) în zonele delimitate de judeţele Ilfov şi Bucureşti. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Un elicopter militar a aterizat de urgență în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală. Ultima oră!

Aeronava, făcea parte dintr-un grup de elicoptere și poate fi văzut în imagini cum pierde din altitudine şi aterizează forţat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle.

Cercetări la fața locului

Militarii americani și polițiștii români fac verificări în locul incidentului. Se va forma o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza. Piloții americani se bazează foarte mult pe acest tip de aeronavă, deoarece este una de transport, prezentăde ani buni în dotările armatei SUA. 

Citeste si: Cui aparținea elicopterul care a aterizat în Piața Charles de Gaulles din București. Aparatul de zbor poate fi dotat cu rachete și mitraliere

UPDATE| Un elicopter militar a aterizat de urgență pe o șosea din Capitală [Sursa foto: Facebook]

Incident similar acum o lună în Dobrogea

Același tip de aeronavă, Black Hawk a fost implicată într-un incident similar luna trecută în Dobrogea. În timpul unui exercițiu militar NATO, aparatul aterizase de urgență pe un câmp.

UPDATE| Un elicopter militar a aterizat de urgență pe o șosea din Capitală [Sursa foto: Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI