După ce Iulian Pîtea a anunțat că antrenorul său l-a lovit și l-a acuzat de faptul că era șantajat de către acesta, Florin Spulber a avut o primă reacție. Contactat de către reporterii emisiunii „Fan Arena”, acesta a negat toate acuzațiile.

Acesta a vorbit pentru „Fan Arena” și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, cu acesta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Pentru mine, m-a măcinat acest subiect. Rezultatele mele au confirmat că nu este așa cum a zis. Las rezultatele mele să fie un răspuns pentru ce a fost. Eu îl respect pe Iulian. Eu nu am fost factor de decizie. Am muncit cu el de mic, am parcurs toate etapele performanței sportive, am traversat perioade frumoase, ne-am calificat la campionate, la Olimpiadă”.

„Nu a existat acest eveniment neplăcut, nu știu de ce se face uz de acest subiect. A ajuns de mai multe ori la spital, în ruma accidentelor. Ceea ce e între mine și el, nu e nimic rău. Era vorba doar de o lipsă de convocare în lotul național.

Din cauza rezultatelor mai puțin bune, Federația a decis să nu mai participe la anumite competiții. Deciziile erau în favoarea sportivului. Trebuia să alegem altă cale. El nu se afla în vârf de formă sportivă”, a spus antrenorul, vizibil afectat de aceste acuzații.

Ce spune antrenorul Spulber despre bulimia lui Iulian Pîtea

Antrenorul a vorbit și despre faptul că Iulian Pîtea a dezvăluit că a ajuns la bulimie din cauza sa.

A lucrat doi ani și cu alți antrenori și cu antrenori străini. Performanțele lui au fost asemănătoare. A traversat o perioadă mai puțin propice. S-a oprit la 20 de ani. Portanța lui nu a mai fost la același nivel ca înainte. Vă garantez că am lucrat cu medici nutriționiști. E departe de a ne gândi că a fost forțat la acest nivel. E vorba despre metabolism. Nu era că mânca mult, probabil că nu a respectat anumite reguli. Nu au fost sancționați. Conform legilor, participarea într-o cupă mondială necesita o diurnă.Regret că nu mai este în acest sport, un talent deosebit, un talent deosebit, un sportiv foarte bun”, a mai spus fostul antrenor al lui Iulian Pîtea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si