O primă reacție despre cele întâmplate în Casa Iubirii în ultimele zile a fost oferită de Bianca Mitroi. Fosta concurentă nu înțelege ce i-a determinat pe Iolanda și Mihai să facă această greșeală.

Aceasta este de părere că Mihai are anumite probleme nerezolvate, în timp ce, Iolanda, după părerea ei, este o fată cerebrală și nu știe de ce s-a ajuns la conflict.

,,Nu știu de ce el a simțit să se răzbune''

Prima concurentă care a părăsit show-ul Casa Iubirii este Bianca Mitroi, după ce concurenții au votat ca ea să fie eliminată și să i se mai acorde o șansă lui Cătălin. Aceasta a provocat controverse în rândul concurentelor, motivul real fiind că ea juca la mai multe capete și nu știa pe cine să aleagă dintre Sorin și Robert. 

Citeste si: Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, a fost unul dintre cele mai apreciate modele din India: "Am cunoscut actori celebri și mulți oameni influenți cu bani!"

Aceasta a conștientizat după eliminare faptul că este îndrăgostită de Sorin și ar vrea să se întoarcă pentru el. Chiar i-a trimis și o scrisoare. Concurentul se află în acest moment în cunoaștere cu Natalia, ceea ce nu i-a picat deloc bine Biancăi.

Bianca a fost asaltată de internauți pe TikTok

Internauții au asaltat-o pe Bianca pe TikTok cu întrebări despre cele întâmplate în ultimele zile în Casa Iubirii și ce părere are despre descalificarea Iolandei și a lui Mihai din emisiune.

Aceasta nu înțelege de ce Mihai a recurs la un astfel de gest și ce scop are răzbunarea lui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Crezi că Mihai e rău?) Nu cred că este un om rău, nu știu ce s-a întâmplat, cred că are anumite probleme pe care trebuie să și le rezolve, asta e părerea mea. În ceea ce o privește pe Iolanda, nu știu ce i s-a întâmplat, chiar nu știu, ea este destul de cerebrală. Nu știu de ce el a simțit să se răzbune, nu cred că îi făcuse ceva atât de grav. Cred că provine dintr-o frustrare a lui, cred că despre asta este vorba”, a spus Bianca Mitroi într-un live pe TikTok. 

Citeste si: Iolanda, dezvăluiri șocante: Cine este bărbatul care o aștepta acasă pe fost concurentă

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si