"Dacă voi muri în circumstanțe misterioase, mi-a părut bine de cunoștință", este mesajul transmis de Elon Musk, pe Twitter.

Citeste si: Televiziunea rusă, mesaje care condamnă războiul din Ucraina: ”Aveţi mâinile pătate cu sânge”

Anterior, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, Musk, a redistribuit un mesaj transmis de Dmitri Rogozin presei ruse, în care acesta este acuzat că ar fi implicat în furnizarea de echipamente militare de comunicații batalionului Azov.

Mesajul lui Elon Musk a șocat internauții

Dmitri Rogozin afirmă cu ardoare că Dimitri Kormyancov, comandantul brigăzii 36 din forțele armate ucrainene, a dezvăluit că terminalele de internet Stalink au fost livrate luptătorilor din Batalionul Azov și soldaților ucrianeni din Mariupol cu elicoptere militare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ambasadorul Rusiei a fost stropit cu vopsea roșie la Varșovia. Incidentul a avut loc de Ziua Victoriei

"Astfel, Elon Musk este implicat în în furnizarea de echipamente militare de comunicații forțelor fasciste din Ucraina. Iar pentru asta, Elon Musk, vei fi tras la răspundere, chiar dacă o faci pe prostul",  a declarat Dmitri Rogozin pentru presa rusă.

Citeste si: Maia Sandu acuză probleme de sănătate. Programul pentru 9 mai, anulat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si