„Ma bucur sincer, fara urma de ironie, ca premierul s-a simtit bine azi in Centrul vechi din Bucuresti. Daca se ducea acum 5 ani, cand primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic.

Cladiri darapanate, fatade care se desprindeau si cadeau peste vizitatori, mizerie, masini peste tot, incurcand circulatia pietonala.

Citeste si: Băsescu: E posibil ca peste 6 luni să ne fie frică să ieşim pe stradă

In 20 de ani, s-au consolidat doar 20 de cladiri cu bulina.

În ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de catre echipa mea, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor- două în mai puțin de un an-, 10 imobile sunt în curs de consolidare si zeci de fatade au fost reparate complet, nu doar zugravite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1. Si continuam, nu ne oprim aici!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Deci, se poate!

Asa ca, distractie placuta, in Centrul vechi sau oriunde v-ati afla!

Noi ne ocupam de consolidari, refaceri de fatade, facilitati concrete pentru industria HORA si HORECA, un climat de siguranta si curatenie”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeste si: Cum va fi vremea de Rusalii. ANM a făcut anunțul pentru București și restul țării

Reacția primarului general vine după ce sâmbătă seară premierul Ludovic Orban a vizitat Centrul Vechi al Capitalei. El a explicat că a răspuns invitaţiei unui bun amic, care şi-a redeschis terasa. În ceea ce priveşte noi măsuri de relaxare, premierul a reluat afirmaţia conform căreia va avea loc o analiză, iar acestea vor fi anunţate cu câteva zile înaintea datei de 15 iunie.

Orban s-a declarat mulţumit de modul în care sunt respectate restricţiile, a afirmat că se bucură că românii au plecat în număr mare de minivacanţă, cerându-le să respecte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. El a evitat să facă alte precizări legate de noul val de măsuri de relaxare aşteptate în 15 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si