Close sidebar
Close sidebar

Reactia halucinanta a lui Gigi Becali la aflarea vestii ca Andrei Gheorghe a murit. "Ce tragedie? Andrei Gheorghe... Eu nu l-am cunoscut!"

Andrei Gheorghe a fost printre putinii oameni care au avut curajul de a-i spune, direct, patronului FCSB ca bate câmpii şi ca vorbeşte prostii. Iar asta intr-o emisiune televizata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gigi Becali s-a obişnuit ca, atunci când intervine telefonic la o emisiune sau când e invitat in studio, sa fie lasat sa abereze minute in şir.   

De altfel, sunt foarte multi moderatori care accepta aceasta situatie jenanta doar pentru a-l avea pe latifundiarul din Pipera in emisiunile lor. Spre lauda lui, Andrei Gheorghe n-a acceptat un astfel de compromis.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Având in vedere ca Andrei Gheorghe a fost printre putinii oameni care au avut curajul de a-i spune in fata lui Becali ca sustine nişte prostii, cei de la cancan.ro au luat legatura cu patronul clubului FCSB pentru a afla reactia sa dupa disparitia vedetei.

"Ce tragedie? Andrei Gheorghe? Nu mai ştiu ce a fost atunci, eu nu l-am cunoscut. Sau l-am cunoscut doar când avea emisiuni, dar nici nu mai tin minte. Pe cuvânt ca nu mai tin minte!"

Intreaga reactie AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI