Bucureștenii s-au bucurat din nou de primul weekend din 2024, în cadrul programului ,,Străzi Deschise'', de pe Calea Victoriei. Oamenii s-au plimbat alături de persoanele dragi, bucurându-se de vremea frumoasă de afară.

Prin mulțime a fost și un turist olandez, care a avut o reacție neașteptată cu privire la ce se întâmpla în jurul său. 

Tom: ,,Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat''

Acesta s-a arătat ,,șocat'' atunci când a văzut oameni care se plimbau lejer pe ceea ce el știa că este carosabil.

@traveltomtom Streets closed ❌ off for traffic until 10pm? Only in Bucharest! 🙌🏽 In front of the Radisson Blu Hotel in central Bucharest they apparently close off the streets all summer long from 10am to 10pm on Saturdays and on Sundays! The street name is Calea Victoriei. Amazing street vibes and therefore definitely one of the best places to visit in Bucharest on the weekends! #bucuresti #romania ♬ original sound- Traveltomtom

Citește și: VIDEO: Calea Victoriei, din nou pietonală. Data la care va începe programul ,,Străzi Deschise''. Care sunt restricțiile de trafic

Un turist olandez a fost cu adevărat surprins de lucrurile care se întâmplau lângă el, pe pietonala de pe Calea Victoriei!

Un turist olandez a fost cu adevărat surprins de lucrurile care se întâmplau lângă el, pe pietonala de pe Calea Victoriei!

[Sursa foto: Captură Tiktok-Traveltomtom]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tom, un vlogger celebru, aflat în vizită în Capitală, a rămas cu adevărat uimit de agitația și viața de pe străzile Capitalei, potrivit Știri Diaspora.

"Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat. Ce se întâmplă pe străzile Bucureștiului? Este sâmbătă, iar străzile sunt închise traficului până la 10 seara și asta pentru că este vară, este o vreme caldă.

Este aglomerat, sunt cozi lungi pentru înghețată, pizza este foarte populară, terasele sunt pline. Baruri trendy. Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum", a spus acesta într-un clip publicat pe TikTok, care a strâns sute de mii de vizualizări.

Perioada în care Calea Victoriei este pietonală

Iată care este perioada la care Calea Victoriei este pietonală:

Citește și: Reacția incredibilă a unui turist olandez, după ce s-a plimbat pe Calea Victoriei. ,,Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum"

Perioada în care Calea Victoriei este pietonală

Perioada în care Calea Victoriei este pietonală

[Sursa foto: Primăria Municipiului București ]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

”Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, cel mai amplu proiect outdoor organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București, în calitate de operatori zonali, transformă, începând din 6 aprilie, arterele aglomerate ale Capitalei în spații pietonale temporare.

Evenimentul, vizitat anul trecut de peste un milion de participanți, se va desfășura în perioada 6 aprilie – 13 octombrie 2024, iar în zonele temporar pietonale instaurate pe parcursul celor 7 luni în diverse puncte centrale și în cartierele Bucureștiului vor avea loc diverse momente artistice sau activități sportive", anunţă Primăria Bucureşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si