Close sidebar
Close sidebar

Reacția IREALĂ a familiei de români a cărei fetiță a fost ucisă de unchi: "El ne iubește pe noi toți și îl iertăm"

Familia de români a cărei fetiță a fost ucisă de unchi în SUA face declarații halucinante.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Într-un mesaj transmis de fratele mai mare al criminalului, acesta spune că toată lumea l-a iertat pentru ceea ce a făcut.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Vreau ca lumea să ştie că el şi-a iubit nepoatele şi nepoţii. Ne iubeşte pe noi toţi. Mă iubeşte pe mine şi pe sora lui. Are probleme mentale de care suferă de când a fost în armată.

Este dificil pentru noi să înţelegem ceea ce s-a întâmplat. Îl iert, ca frate mai mare al lui. Iar sora mea mi-a spus să scriu în această scrisoare că şi ea îl iartă, cumnatul meu de asemenea l-a iertat. Nepoatele şi nepoţii mei au întrebat de el şi ei de asemenea l-au iertat.​”- Acesta a fost mesajul transmis de Dariu Flutur, fratele mai mare al lui Emanuel Flutur și al Simonei- mama micuței ucise.

Și-a ucis nepoata în fața frățiorilor ei

Vă reamintim că Emanuel Flutur și-a ucis nepoata în vârstă de doar 3 ani. VCrima a avut loc în locuința din SUA. În momentul tragediei, fetița era în cameră cu ceilalți patru frățiori. Într-o cameră alăturată se afla și tatăl fetiței care a intrat în cameră imediat ce a auzit țipete, însă a fost prea târziu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI