„Doamna Dăncilă a uitat că se află la guvernare. Ar fi trebuit să ştie de la colegii de partid şi de guvern că nu e nevoie de convocarea unui referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru crimă, viol şi pedofilie”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ce au găsit scafandrii în lacul de lână casa criminalului

Citeste si: Viorica Dăncilă: Analizez posibilitatea convocării unui referendum pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru viol, pedofilie, crimă

El precizează că este nevoie de întărirea legislaţiei, de profesionalizarea instituţiilor, de competenţă, de simplificarea procedurilor, de instituţii capabile să îşi protejeze cetăţenii- „adică de exact opusul a tot ceea ce face PSD de ani buni încoace”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Aşa cum au masacrat legislaţia penală în favoarea infractorilor, doamna Dancilă şi colegii dumneaei ar putea foarte simplu să o şi repare. Lansarea ideii unui referendum arată că, de fapt, nu are de gând să facă acest lucru”, precizează Cioloş.

 

Citeste si: Protest anunţat în această seară în Piaţa Victoriei: „Pentru Alexandra. Împotriva unui stat nepăsător!”

Citeste si: O coincidență stranie a înspăimântat pe toată lumea. Ar putea exista încă o victimă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, sâmbătă, că analizează posibilitatea convocării unui referendum pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru viol, pedofilie, crimă. Potrivit Constituţiei şi legii, referendumul naţional poate fi convocat doar de preşedinte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si